Lära sig använda kyskhetsbälte

Chastity discussions in Swedish language
Post Reply
User avatar
Tobbe
Posts: 665
Joined: 24 Apr 2013, 01:03
Sex: Male

Lära sig använda kyskhetsbälte

Post by Tobbe »

Som det mesta man gör, måste det först övas, innan det går att göra bra.

Likadant med dessa metallkyskhetsbälte. Trots att du klätt dig i kläder som varit åtsittande, är det något helt annat att börja använda ett kyskhetsbälte i metall. Tyg, läder och latex ger mer eller mindre med sig och anpassar sig efter kroppen. Med metall är det tvärtom! Ett kyskhetsbälte måste därför vara välsittande och ligga riktigt tight mot kroppen, för att inte ge skavsår på huden.

Mot skrevet skall kyskhetsbälte med en längsgående skåra trycka mot könet så hårt att de inre blygdläppar pressas ut genom denna skåra. På så sätt blir det inte någon risk att dessa kläms mellan kyskhetsbälte och kroppen, men ger även ett bättre skydd mot stimulering. Men med inre blygdläpparna placerade så, blir det också renare att kissa, då urinen hamnar utanför kyskhetsbältet. Det perforerade extraskyddet riskerar inte heller att de inre blygdläpparna kläms om kvinnan sätter sig hastigt på hårda ytor, eller bär tighta byxor. Däremot blir det något besvärligare att torka efter toalettbesök och menstruation. Ett kyskhetsbälte med avtagbart extraskydd är att föredra men kan också ge förbjuden åtkomst!

Även huden kan behöva stärkas upp och det gör man inte med lotion eller andra mjukgörande krämer. Istället är det tvättsprit som gör huden mer motståndskraftig. Smörj in de områden som kyskhetsbältet kommer att ligga mot, men undvik slemhinnor, för dessa blir enbart irriterade. Tvättspriten i kombination med friktionen från dina händer, hjälper till att härda din hud. (Detta tar vanligtvis ungefär 2 till 3 veckor att få ett tillräckligt bra resultat för att bära kyskhetsbälte.)

Image

När väl kyskhetsbältet sitter helt rätt, börjar träningen.
Det som anses idag mest lämpligt är "Plus ett metoden" som innebär att man första dagen enbart har kyskhetsbältet på sig under en timme. Varken mer eller mindre. Därefter kontrollerar huden och vid rodnader gnider med tvättsprit. Kyskhetsbältet måste finjusteras för att sitta bättre och inte trycka där huden rodnat.

Andra dagen två timmar med kyskhetsbältet på och försök samtidigt att göra vanliga sysslor.
Dag tre blir det tre timmar och därefter fortsätter träningen med en timme mer varje dag. Skulle det bli problem med skavsår på huden, går det att göra ett dygns uppehåll, men inte mer, för då riskeras det att träningen får börja om från början, med en timme! Med kyskhetsbältet på är det bra att röra sig. Kanske gå en promenad eller tex städa, bädda sängar. Även göra toalettbesök och lära sig tvätta med liten pipflaska med vatten eller handdusch, om det finns tillgängligt. Detta för att kroppen skall vänja sig att framöver kommer kyskhetsbältet alltid att vara på.

Går allt bra, skall det efter ca 24 till 30 dagar gå att använda kyskhetsbältet helt obehindrat 24/7 och enbart behöva tas av för en grundligare rengöring minst en gång i veckan. De flesta kommer på att kyskhetsbältet inte påverkar dem eller ens märks att det är på. Det blir nästan lika naturligt som andra kläder som är på kroppen, men med det undantaget att det inte går att ta av!
Every woman should wear chastity belt!
90% of women have never heard of it,
90% of all women who hear about it will find the idea good,
90% of all women who have tried it are enthusiastic.
There remains a lot of work
Post Reply